zaterdag 12 mei 2012

Drumcirkel bij Remo RMC

(vrije vertaling uit het Engels) 

Een drum cirkel is een muzikale jamsessie waarbij elke deelnemer wordt aangemoedigd om deel te nemen op een manier die passend en productief is. Voor sommigen kan dit betekenen het bespelen van instrumenten. Anderen kunnen zingen, dansen, of luisteren. Het doel van de trommel-cirkel is muziek te maken die wordt gecreëerd door de groep als collectief, waarbij een organische weg wordt genomen naar een esthetisch resultaat.


Ontdek je Drum Circle op het Remo RMC
Volgens Mickey Hart: "De Drum Circle is een grote jamsessie Het uiteindelijke doel is niet preciese ritmische articulatie of verbetering van het patronen-structuur, maar de mogelijkheid om meegevoerd te worden en het bereiken de toestand van een groeps-bewustzijn. Het is gebouwd op samenwerking binnen de "groove", maar met weinig verwijzing naar bekende stijlen. Dit is dus een proces dat constant in beweging is, een fenomeen van de nieuwe ritmische cultuur die ​​hier in het Westen aan het ontstaan is. "

Gemeenschap Drum Circle op het Remo RMC
Dit is een familie-vriendelijke "muzikale" drum cirkel, waarin een facilitator leuk en spannend ritmische samenspel tussen de deelnemers bevordert, - met de nadruk op dynamiek, luistervaardigheid, en ritmische gesprekken. Alle leeftijden en niveaus zijn welkom. Er is geen
muzikale voorkennis of  ervaring nodig. Drums en percussie-instrumenten worden ter beschikking gesteld zonder extra kosten (gratis, voor de Hollanders :-).

Kijk voor meer informatie op www.remormc.com

Drum-circle.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten